Kaposvár vezető hír

Szita: a Németh István program a legnagyobb városfejlesztési terv

Szita: a Németh István program a legnagyobb városfejlesztési terv

25. alkalommal tartottak városnapot, melyen Szita Károly polgármester ünnepi beszédében hangsúlyozta, hogy Kaposvár már átlépett egy új korszak kapuján.

Az idei városnapot ezúttal a Csiky Gergely Színház helyett a Szivárvány Kultúrparkban rendezték meg. nó"Nem mehetünk előre másképpen, mint a múlt értékeire alapozva, megőrizve mindazt, ami jó, ami értékes, s hozzáadva mindazt, ami mi vagyunk, ami még hiányzik, ami igazodik a jelenünkhöz és a remélt jövőhöz, és ami tehetségünk, szorgalmunk, vágyaink szerint tőlünk telik. Amit utódainknak adhatunk át méltó örökségként" - fogalmazott Szita Károly.

 

Kaposvár

"A Németh István program egy lehetőség, ami biztos, kiegyensúlyozott életet teremt"

 

A Németh István programról szólva kiemelte, hogy ez az évszázad legnagyobb városfejlesztési terve Kaposváron, ami nem cél, hanem eszköz. A program egy olyan lehetőség, ami megteremt egy újfatja, szellemiekben és anyagiakban is gazdagabb kaposvári életet, lehetőség, hogy megerősödjenek a családok, az idősek pedig biztonságban legyenek. A polgármester hozzátette, a program által Kaposvár igazi otthon lehet, ahol mindenki megtalálhatja a boldog, kiegyensúlyozott életet. 

 

/T.D.