Kaposvár

Farsangi futóversenyek - ideje regisztrálni

Farsangi futóversenyek - ideje regisztrálni

A Dorottya-naphoz legközelebb eső hétvégén, február 5. és 7. között idén is megrendezik a Kaposvári Farsang sportrendezvényeit. A hatodik Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaraton a város történelmi értékeit bemutató útvonalán vezet keresztül. A farsang sportrendezvényei ez évben új programelemmel bővülnek: idén első alkalommal rendezik meg a Salomon City Trail belvárosi futást.

2011 óta azonban a farsangi hétvégén megrendezett, a város történelmi értékeit bemutató útvonalon zajló futóverseny idén új szponzort is kapott és Kométa 6. Farsangi Félmaraton néven "fut". Egyéniben 21 kilométert, hármas váltóban pedig 10, 6,9, illetve 4,2 kilométert kell megtenni az arra vállalkozóknak, a tavalyi évben csaknem ezer futó vett részt.


A város nevezetességei mellett vezető útvonal


A vasárnapi félmaraton mellett idén a szombati napon egy rövidebb távon is elindulhatunk:  a 13.00 órakor rajtoló Salomon City Trail belvárosi futáson. A rajt- és célvonal a Kossuth téren lesz. Az útvonal a belvárosi utcákon, udvarokon, lépcsőkön, parkolókon, épületeken, parkokon halad majd át. A Kaposvárra érkező vendégek számára a sportos farsangi mulatság így tartalmas, két napos programot biztosít. Ideje regisztrálni a versenyekre, mert nevezni január 20-ig kedvezményes áron tudunk!


kaposvár.hu / MCOnet