Kaposvár

Jubileumhoz érkezett a Háromkirályok gyalogtúra

Jubileumhoz érkezett a Háromkirályok gyalogtúra

A Háromkirályok túrán részt vevők idén is bejárhatták a kaposfüredi szőlőhegyet, és eljuthattak el a télen is gyönyörű Deseda-tóhoz. Szokásához híven Szita Károly polgármester is részt vett az éppen tizedik éve megrendezett, szép kaposvári hagyományt teremtő túrán.

A bölcsek ajándékot vittek Betlehembe a kis Jézusnak. A túrázók „vándorlása” jelképezi az általuk megtett utat, s a nevezési díjként hozott csokoládé az együttérzés és a szeretet ajándéka a hajléktalanok és a Borostyánvirág Anyaotthon lakói számára.A télen is gyönyörű Deseda-tó. Fotó: Hevesi Zoltán, 2013


Sok füredi szőlősgazda ebben az évben is kinyitja présháza ajtaját, és meleg itallal és zsíros kenyérrel kínálja a megfáradt vándorokat. A regisztráció 2016. január 9-én, szombaton 9 órakor kezdődik, a túra pedig 10 órakor indul a kaposfüredi Benedek Elek Tagiskolából. A nevezési díj egy tábla csokoládé. Nevezni már 8 órától lehet. Az első ötszáz nevező bögrét kap ajándékba. Minden résztvevőt szeretettel várnak a túra szervezői, a Kaposfüredi Településrészi Önkormányzat és a Szeretem Kaposvárt Mozgalom.


kaposvár.hu / MCOnet