Idén is megrendezik a F.A.L.U. fesztivált Szilvásszentmártonban

Újra megrendezik nyáron a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivált, amelyet tavaly hívtak életre a Somogy megyei Szilvásszentmártonban.

A július 11. és július 14. között sorra kerülő esemény látogatóit húsz helyszínen várják különböző programokkal, köztük koncertekkel, tánc és színházi előadásokkal, népi mesterségek bemutatóival, kézműves foglalkozásokkal, vásári forgataggal. Lengyel Gábor polgármester kiemelte: a fellépő együttesek között lesz a Margaret Island, az Aranyakkord, a Budapest Bár, a Vad Fruttik, a Jurij, az Amigod, a Bohemian Betyars, a Kiscsillag, a Kormorán és az utolsó napon egy külföldi formáció is.

 

Idén is megrendezik a F.A.L.U. fesztivált Szilvásszentmártonban

A július 11. és július 14. között sorra kerülő esemény egy űrt tölt be a somogyi fesztiválkínálatban

 

A gyermekeknek meghirdetett 1. Kormorán Kobak zenei tábor résztvevői együtt táborozhatnak a névadó együttes tagjaival, a fesztivál emellett várja azokat is, akik a triatlon-, vagy a félmaratoni futóversenyen szeretnének indulni - tette hozzá. A településvezető jelezte: az elmúlt évhez hasonlóan Erdély, a Felvidék és a Vajdaság is képviselteti magát a rendezvényen. A F.A.L.U. a magyarság kultúrájának sokszínűségét hivatott bemutatni, arra törekszik, hogy kulturális hidat építsen a határon inneni és túli magyarok között. A polgármester hangsúlyozta, a F.A.L.U. egy űrt tölt be a somogyi fesztiválkínálatban, nem hasonlítható a Balaton-parti zenei vagy más városokban megrendezett művészeti, komolyzenei vagy borfesztiválokhoz.