Elkezdődött a kaposvári nyári színházi évad

Június végén elkezdődtek a Szivárványos Nyári Színházi Esték Kaposváron, a rendezvénysorozat két hónapon keresztül öt csütörtökön kínál színvonalas szórakozást az érdeklődőknek.

Június 21-én a Legyen a feleségem című vígjáték, július 5-én a Csárdáskirálynő című operett, 12-én az Abba Show, 19-én A miniszter félrelép című bohózat, 26-án a Színházkomédia című vígjáték látható a Szivárvány Kultúrpalotában. Török Tamás művészeti vezető kiemelte, a nyári színháznak köszönhetően olyan kiváló művészek érkeznek Kaposvárra, mint Gálvölgyi János, Kovács Patrícia, Nagy Sándor, Szalma Tamás, Ivancsics lona s mások mellett Xantus Barbara.

 

Elkezdődött a kaposvári nyári színházi évad

A Szivárványos Nyári Színházi Esték öt csütörtökön kínál színvonalas szórakozást az érdeklődőknek

 

Az öt darab közül hármat már láthatott a város közönsége, de akkora sikerük volt, hogy úgy döntöttünk, azokat a nyári színház keretében újra műsorra tűzzük - jegyezte meg a művészeti vezető. Szalay Lilla, az Együd Árpád Kulturális Központ igazgatója arról szólt, hogy a nyári színház a város kulturális életének fontos eseménye, amely a Csiky Gergely Színház két évada között igyekszik kielégíteni a színházkedvelő közönség igényeit.

MTI/T.D