Koporsóra rakta ellenlábasa lányának a képét - Vádat emeltek ellene

Elképesztő dolgokat művelt egy 30-as nő egyik közösségi oldalon. Zaklatás és személyes adattal visszaélés miatt vádat emeltek ellene.

Haragos viszony miatt kezdett valóságos ámokfutásba egy nő egyik közösségi oldalon. A 30-as éveiben járó hölgy és egy anya, illetve annak kiskorú lánya között 2023 szeptemberében durvult el a kapcsolat, melybe a családjaik is bevonódtak – tudatta a sonline.hu.
 
A 2023 szeptember és 2024 január közötti időszakban a vádlott rendszeresen osztott meg olyan posztokat, hangfevételeket, valós idejű videófelvételeket egyik közösségi oldalon, melyekben a sértettre és lányára trágár szavakat használt, s olyan kijelentéseket tett, amelyek például a sértettek megerőszakolására irányultak.
 
A 30-as nő emellett letöltött több fotót a lányról, s egy esetben szexuálisan obszcén módon manipulálta azt – ami miatt a kislány már iskolába se mert menni -, majd pedig az egyik fotóját rászerkesztette egy koporsót ábrázoló képre.
 
A Kaposvári Járási Ügyészség zaklatás és személyes adattal visszaélés miatt vádat emelt a nő ellen. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra nyújtott be vádiratot. A vádlott esetében közérdekű munka büntetés kiszabására tettek indítványt – írta meg a sonline.hu.
 
L.A.