Lamperth vádaskodására reagált a Fidesz

Lamperth Mónika sosem ad, csak elvenni szeret az emberektől - írja közleményében Dér Tamás a Fidesz kaposvári elnöke, mivel a Gyurcsány-kormány exminisztere szerint a Fidesz közpénzből kampányol a megyeszékhelyen.

Az egykori Gyurcsány-miniszter láthatóan még egy várostérképet is sajnál a polgároktól. Amikor Kaposváron ingyenes volt a szemétszállítás, ő fizettetni akart érte, amikor megépült a Virágfürdő, megújult a belváros, az rossz volt neki - írja Dér Tamás, majd hozzáteszi: Lamperth Mónika azon kevesek közé tartozik, aki mindig elvesz, sosem ad. Elvesz fizetést, nyugdíjat, gyermekétkeztetési- és fűtéstámogatást.

Dér Tamás

 

Ami pedig a legújabb vádaskodásait illeti, a várostérkép kiadója a Kaposvár Polgáraiért Egyesület, amely egy hirdetésszervező céget bízott meg a jelentős reklámfelület értékesítésével, mellesleg az önkormányzathoz kötődő közérdekű információk felületét a városháza ingyen, egyetlen fillér nélkül kapta meg lehetőségként. Szemben Lamperth Mónikával, aki saját egyesületének szokott állami vállalatoktól pénzt kérni - zárja közleményét Dér Tamás a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség kaposvári szervezetének elnöke.


Feltöltötte: Kraft Róbert
Somogy Megye Online