Digitális reklámtáblákat helyeztek ki Fonyód strandjaira

Fonyódon az analóg táblák mellett digitális táblázat helyeztek ki, melynek felületén feliratokat, képeket és videókat jelenítenek meg.

A strandfejlesztések eredményeképpen a 2008-ban alakult Fonyód Média Nonprofit Kft kezelésébe adták a digitális reklámtáblák kezelését.
 
 A digitális reklámtáblákon feliratokat, képeket és videókat is megjeleníthetnek
 
Fonyód Város Önkormányzata azért hozta létre a céget, hogy hitelesen tájékoztassa a lakosságot és a városba érkezőket a különböző információkról, eseményekről. Feladatuk, hogy a fonyódi reklámfelületeket összefoglalják és a kornak megfelelő színvonalon juttassák el az híreket a világ bármely pontjára.
 
A célokkal összhangban szerezték be a LED falakat, amiket főszezonban üzemeltetnek és naponta több ezer emberhez jut el.
 
A digitális táblákat havi egy alkalommal kell frissíteni és nemcsak hirdetésre, hanem a strandok és a várossal kapcsolatos információk közzétételére is használják.
 
A felületen megjeleníthetők feliratok, képek, de akár videók is. Érdemes saját anyagot összeállítani a hirdetőnek, amit előtte egyeztetni szükséges a céggel, mivel nem mindegy, hogy milyen felbontású tartalmat jelenítenének meg.
 
BG
Forrás: Fonyód.hu
A képek illusztrációk